Διεύθυνση:
Θεοφάνους 2


Τηλέφωνα:
2810254086, 2810319495
FAX:

Website


Περιγραφή:

Ξεκινάμε και φέτος με ανυπομονησία και αγάπη για τους μαθητές μας τη νέα σχολική χρονιά! Σας περιμένουμε για να συνεχίσουμε μαζί το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των ξένων γλωσσών. Είμαστε σίγουροι οτι και αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δημιουργική! Εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα "Bring your friend" και κερδίστε επιπλέον εκπτώσεις στα δίδακτρα των παιδιών σας!
Πληροφορίες στο Κέντρο μας στη διεύθυνση Θεοφάνους 2, Μασταμπάς και στο τηλέφωνο 2810 254086.
Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών μας! Εγγραφές 3 - 22 Σεπτεμβρίου 10-1 το πρωί και 17:30 - 20:30 το απόγευμα.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "ΚΟΚΚΙΝΟΥ" ιδρύθηκε το 1989 με σκοπό να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκπαίδευσης. Γνώμονας στην εκπαιδευτική μας πορεία στάθηκε για τόσα χρόνια η αγάπη για το μαθητή και το μεράκι για τη διδασκαλία.
Ξεκινώντας αρχικά με Γερμανικά και Αγγλικά, κατοχυρώσαμε με την οργανωμένη παρουσία μας και το άριστο πρόγραμμα σπουδών μας υψηλότατες υπηρεσίες διδασκαλίας πράγμα που αποδεικνύεται από τα θεαματικά ποσοστά επιτυχίας σε όλα τα διπλώματα.

Διαδραστικός πίνακας

Η επανάσταση στη μάθηση!

Η Φιλοσοφία μας
Πρώτιστη μέριμνα μας για κάθε παιδί που θα ξεκινήσει το υπέροχο ταξίδι του στον κόσμο των Ξένων Γλωσσών κοντά μας, είναι το κίνητρο για ν' αγαπήσει την Ξένη Γλώσσα.
Πέρα από παρωχημένες μεθόδους δημιουργούμε στο παιδί την επιθυμία να μάθει, με την ευγενή άμιλλα, να γίνει λάτρης της γλώσσας, πιστεύοντας ότι έτσι επιτυγχάνουμε το καλύτερο σημείο της απόδοσής του.
Γιατί η διδασκαλία μας γίνεται με διαδραστικούς πίνακες, που είναι η επανάσταση στη μάθηση, προσφέροντας στο μαθητή κίνητρο για μάθηση.

Γιατί να επιλέξετε το Κέντρο μας;
Γιατί δημιουργούμε άριστα σε αποτελεσματικότητα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ με ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ διδασκαλίας.
Γιατί ο κάθε μαθητής σε μας, αντιμετωπίζεται σαν ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ με ξεχωριστές ανάγκες.
Γιατί οι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ μας είναι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων και με ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ, συνδυασμένη εξαιρετικά με μεράκι και αγάπη για τη διδασκαλία.
Γιατί τα τμήματά μας είναι ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ, επιτυγχάνοντας έτσι τα οφέλη ενός σχεδόν ιδιαίτερου -σε μικρά γκρουπ- μαθήματος με πολύ προσιτές τιμές, σε οργανωμένο κέντρο.
Γιατί το κτίριο μας είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ με ευχάριστες αίθουσες διδασκαλίας και πίσω προαύλιο χώρο.
Γιατί προσφέρουμε extra ώρες ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ διδασκαλίας για τους αδύναμους μαθητές, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Γιατί έχουμε συνεχή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για όλα τα νέα δεδομένα διδασκαλίας, για τα εποπτικά μέσα, για τις σύγχρονες μεθόδους παιδαγωγικής μέσω της συμμετοχής μας σε συνέδρια και σεμινάρια.
Γιατί προσφέρουμε μοναδικά προγράμματα σπουδών για ΕΝΗΛΙΚΕΣ και ΦΟΙΤΗΤΕΣ για να "φρεσκάρουν" τις γνώσεις τους ή για αυτούς που θέλουν ν' αποκτήσουν σύντομα ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας για επαγγελματικό σκοπό, καθώς επίσης και προγράμματα εξάσκησης στην προφορική επικοινωνία.
Γιατί ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ με ΚΟΛΕΓΙΑ σε Αγγλία - Γερμανία για όσους θέλουν να κάνουν το καλοκαίρι πρακτική εξάσκηση της γλώσσας σε Summer Courses.
Γιατί προσφέρουμε ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ του παιδιού από ψυχολόγο - συνεργάτη του κέντρου μας.
Γιατί όλοι οι καθηγητές του κέντρου μας, μαζί με τη διευθύντρια σπουδών ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, βρίσκονται συνεχώς ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, όχι μόνο από τη διδακτική πλευρά, αλλά νοιάζονται για τα προβλήματα των παιδιών σε καθημερινή βάση. Γι' αυτό μπορούμε να παινευτούμε για τις άριστες σχέσεις καθηγητών - μαθητών - γονέων.
Γιατί προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ επιπλέον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ για την τάξη του Zertifikat ΓΚΑΙΤΕ και του Κρατικού Πτυχίου Γλωσσομάθειας, γραμμένο από την κυρία ΚΟΚΚΙΝΟΥ, για τα προφορικά και την έκθεση.
Γιατί με χαρά εντάξαμε στο πρόγραμμά μας και τη ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ για τα παιδιά που θα την επιλέξουν στο Δημοτικό σε τμήμα Α' τάξη Γαλλικών και τη ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ για ενήλικες.
Γιατί ΕΓΓΥΗΣΗ μας είναι τα υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας σε όλα τα διπλώματα, που είναι αποτέλεσμα της σωστής προετοιμασίας και τόσης οργανωμένης παρουσίας - εμπειρίας κοντά στους μαθητές με αγάπη, συνέπεια, γνώση. Το αποδεικνύουν οι χιλιάδες μαθητές μας, που τόσα χρόνια τώρα διδάσκονται σε μας ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και ΑΓΓΛΙΚΑ και γίνονται ενεργά μέλη στην αγορά εργασίας.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
Γιατί δημιουργούμε από σήμερα τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον των παιδιών σας.
Διευθύντρια σπουδών
ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Πτυχιούχος Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Ruprecht - Karls Universitat Heidelberg Γερμανίας.
Με εκτίμηση

Μαρία Κόκκινου