Eco power ΕΠΕ
Διεύθυνση:
Αγίου Στεφάνου 7 Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνα:
2810223209 - 6973038036

FAX:
2810223209

Website


Περιγραφή:

Η ECOPOWER δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκές διατάξεις και ανεμογεννήτριες. Με έδρα της το Ηράκλειο Κρήτης, το portfolio των έργων της περιλαμβάνει μελέτες και κατασκευές φωτοβολταϊκών συστημάτων σε όλη τη χώρα.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή των καλύτερων φωτοβολταϊκών στοιχείων και γενικά στο σύνολο του εξοπλισμού, η ECOPOWER χρησιμοποιεί προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσμο και εκμεταλλευόμενη την άρτια εκπαίδευση και το υψηλό επίπεδο του προσωπικού της, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις , ανεξαρτήτως μεγέθους εγκατάστασης, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρία μας διαχειριζεται όλα τα στάδια υλοποίησης ενός Φ/Β έργου, με απόλυτη συνέπεια στους χρόνους και στον προϋπολογισμό, και μπορεί να εγγυηθεί ότι το έργο που θα σας παραδώσει θα είναι άριστο τεχνικά και θα αποδίδει τα μέγιστα.
Η ECOPOWER δίνει λοιπόν, τη δυνατότητα στους πελάτες της να επενδύσουν στα έργα του μέλλοντος, με την πλέον εξασφαλισμένη οικονομική απόδοση και μπορεί να τους εγγυηθεί σίγουρο αποτέλεσμα χωρίς τη δική τους παρουσία και μέριμνα.

Υπεύθυνος :  Κούρος Αντώνης



Φωτογραφίες: