άλλα κι΄άλλα
Διεύθυνση:
Καγιαμπή & Γραμβούσης - Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνα:
2810 240004

FAX:

Website


Περιγραφή:

Μουσικό καφενείο στο Ηράκλειο - Μεζεδοπωλείο στο Ηράκλειο

Λίγα λόγια για μας...

Το Άλλα κι Άλλα ξεκίνησε το 1980 ως παραδοσιακός καφενές και σήμερα, κρατώντας σχεδόν ανέπαφο τον χαρακτήρα του, προσφέρει μια εναλλακτική προσέγγιση στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Με διακόσμηση βγαλμένη από το παλιό ελληνικό σινεμά και πιάτα που ακροβατούν ανάμεσα στην παραδοσιακή και την μοντέρνα καινοτόμα κουζίνα, φροντίζει να ικανοποιήσει στο έπακρο όλες τις ηλικιακές ομάδες. Η ποιότητα των υπηρεσιών και των υλικών είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο και οι γευστικοί πειρασμοί παντρεύονται με ιδιαίτερα κρασιά, την τοπική ρακή και την αδιάκοπη διασκέδαση.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι :
Το Άλλα κι Άλλα κέρδισε Χρυσή Υποψηφιότητα στον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης Estiatoria.gr Golden Awards 2022
στην κατηγορία:
"CONTEMPORARY GREEK CUISINE"
Ευχαριστούμε τον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης Estiatoria.gr Golden Awards για την κατάκτηση του Gold Award of Quality & Taste 2022.
Μας τιμά το γεγονός της ψηφοφορίας του κοινού που συμμετέχει στα βραβεία και η επιτροπή του θεσμού που επιβράβευσε την μεγάλη μας προσπάθεια και μας κατέταξε σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, με γνώμονα τις επιδόσεις μας για το 2021 και για τη νέα χρονιά που έρχεται και σηματοδοτείται από το περιβόητο Gold Award 2022.
Ευχαριστούμε το κοινό που μας υποστήριξε και συνεχίζει να μας υποστηρίζει!!!