Μαίνεται η διαδικτυακή κόντρα Καμπουράκη – Πολάκη: Νέο άρθρο του δημοσιογράφου με τίτλο «Άκου Παυλή, αντράκι μου…» - Ειδήσεις Pancreta

Η διαδικτυακή κόντρα που ξέσπασε πριν λίγες ημέρες μεταξύ του Δημήτρη Καμπουράκη και του Παύλου Πολάκη με αφορμή άρθρο του πρώτου, καλά κρατεί.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μέσω άρθρου του στο protagon.gr είχε αναφερθεί στην τραγωδία με τον θάνατο του 11χρονου Μάριου συνδέοντας το ατυχές συμβάν με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο οποίος σε παλαιότερη φωτογραφία εμφανίζεται να κρατά όπλο.

Ο Πολάκης απάντησε στο δημοσιογράφο, όπως συνηθίζει, μέσω Facebook, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η επίμαχη φωτογραφία είναι από τον Μάιο του 2009 και οι βολές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εκδήλωσης για τη δωρεά στον Δήμο Σφακίων, ενός πλωτού ασθενοφόρου, ήταν προς τη θάλασσα.

Επίσης, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, τόνισε πως υπάρχει μια καλοσχεδιασμένη (πλην ομως ΜΑΤΑΙΗ), όπως είπε, «επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα» εναντίον του, στην οποία συμμετέχουν «παπαγαλάκια».

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, επανήλθε με νέο άρθρο του στο protagon.gr. Το άρθρο φέρει τίτλο «Άκου Παυλή, αντράκι μου…», και μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος «προειδοποιεί»: «Όταν θα κυκλοφορείς ξεπεζεμένος και πολύ ολίγοι θα σε χαιρετούνε Παύλο Πολάκη».

Σχολιάζοντας τα υπονοούμενα του υπουργού ότι με το κείμενο του δίνει «πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης για μελλοντική του αξιοποίηση» ο Δημήτρης Καμπουράκης απειλεί ότι μπορεί και να κατέβει βουλευτής στην ίδια εκλογική περιφέρεια. «Βάρδα μην μου την βαρέσει, γιατί δεν σε συμφέρει. Την σκόνη μου θα δεις όχι μόνο στον νομό αλλά και στην ίδια την περιοχή σου» λέει στο Χανιώτη βουλευτή.

Τον καλεί δε να αποφασίσει: «’Η εγώ είμαι ένας δημοσιογράφος που λέω τις απόψεις μου (με τις οποίες διαφωνείς) κι εσύ είσαι ένας υπουργός που ασκεί πολιτική (με την οποία εγώ διαφωνώ.) ή εγώ είμαι ένας πληρωμένος κονδυλοφόρος του παλιού συστήματος κι εσύ (μαζί με τον Αλέξη σου) είσαι ένα ανδρείκελο των Γερμανών που σε φέρανε στην εξουσία για να τελειώσεις την δουλειά των προηγούμενων και καλοπληρώνεσαι γι αυτό ως υπουργός. Διάλεξε και πάρε».

Επιμένει, μάλιστα, ότι στα καφενεία στην Κρήτη πολλοί συζητούν ότι «ξεφτιλίζεις το πιστόλι που βαστάς» και πως «είναι θέμα χρόνου» να του το πουν και μπροστά του.

Τέλος, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο ΚΕΕΛΠΝΟ γράφοντας το εξής: «Γράφεις ότι η δολοφονία του χαρακτήρα σου (στην οποία μετέχω), σχετίζεται με την προσπάθεια σου να καθαρίσεις την κόπρο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Να σου πω… δυο χρόνια τώρα μας έχεις πρήξει με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Όλο το καθαρίζεις κι όλο ακάθαρτο απομένει το άτιμο. Άντε καθάρισε το επιτέλους και στείλε στην φυλακή όσους κάνανε κομπίνες να ησυχάσουμε τέλος πάντων. Διότι αργείς Παυλή, πολύ αργείς και μου φαίνεται παράξενο. Προσωπικά, ούτε απ’ έξω απ’ το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχω περάσει. Εσένα όμως, μάλλον σε βολεύει να το κραδαίνεις έτσι βρώμικο, μόλις αποπειραθεί κανείς να κριτικάρει την πολιτική σου. Ωραία πατέντα.».

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος Πολάκης είχε ανεβάσει και αυτό το σχόλιο:

πηγή


Πηγή: pancreta