Σφοδρές καταγγελίες κατά του επιχειρηματία Δ. Γιαννακόπουλου έκανε στην Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε επικαλούμενος sms που φέρεται να του έστελνε ο κ. Γιαννακόπουλος, ενώ στην αρχή εκείνος εμφανιζόταν να στηρίζει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέτοντας τους δικούς του όρους, όπως την απομάκρυνση από την θέση του υφυπουργού Αθλητισμού Στ. Κοντονή, όταν είδε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται, τότε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του κ. Καμμένου, άρχισε να τον απειλεί (με sms) ότι «αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο». Οι σοβαρές αυτές καταγγελίες προκάλεσαν έντονο θόρυβο μεταξύ των βουλευτών.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος ενώ εκθείασε τον πατέρα του Δ. Γιαννακόπουλου, Π. Γιαννακόπουλο, για τον υιό επιφύλαξε βαριές κατηγορίες. Μεταξύ αυτών τον εγκάλεσε ότι «αποφάσισε να γίνει καναλάρχης» και ότι ενώ έλεγε ότι «πρέπει να μπουν ξανά στη Βουλή Καμμένος και ΑΝΕΛ», με sms που έστελνε στον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας καθώς και στην σύζυγό του επιδίωκε συγκεκριμένα πράγματα. Σε κάποιο από αυτά τα μηνύματα φέρεται ο κ. Γιαννακόπουλος να του έλεγε: «Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος ο δικός μας στο υπουργείο Υγείας;». Ενώ σε κάποιο άλλο του έλεγε: «Πρόσεξε μην μας ξαναβάλουν τον Κοντονή»! Όταν όμως διαπίστωσε ότι δεν εισακούσθηκε άρχισε την επίθεση: «Ο Κοντονής όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά ούτε ραντεβού δεν μας έκανε» ή «Εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλος», αλλά και μέσω ιστοσελίδας που έγραφε ότι «Η ιστορία γράφτηκε από λακέδες», όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος.

«Αυτός διεκδικεί να πάρει κανάλι. Για να κάνει τι. Για να πάρει 223 εκ. δάνειο και να απειλεί την πολιτική ζωή του τόπου. Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές που ο μπαμπάς τους έπαιρνε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα για να αφήσουν το γιό τους επειδή τον είχαν πιάσει με την κόκα στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου, τελείωσαν», είπε επίσης ο κ. Καμμένος προσθέτοντας: «Τελείωσε το νταβαντζιλίκι». Και ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας να προσθέσει στο νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες μια διάταξη που θα λέει ότι άτομα που θέλουν να εμπλακούν στην μετοχική σύνθεση καναλιών «δεν μπορούν να είναι καταδικασμένοι ή να διώκονται για εκβίαση και συκοφαντική δυσφήμιση».

Επίσης, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά συγκεκριμένων εταιρειών δημοσκοπήσεων αλλά και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (που διενεργεί έρευνες της κοινής γνώμης), το οποίο, όπως είπε, πληρώνει ο ελληνικός λαός. «Οι δημοσκοπήσεις μαγειρεύτηκαν σε συνεργασία με ΜΜΕ. Ενεπλάκησαν όχι μόνο εταιρείες αλλά και πανεπιστήμια όπως το Μακεδονίας. Τα κανάλια σε συνεργασία με εταιρείες επηρέασαν την κοινή γνώμη ΄΄εκτελώντας΄΄ την βούληση του ελληνικού λαού», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Τέλος, επίθεση εξαπέλυσε και κατά δημοσιογράφων που συμμετέχουν σε «συμμορίες που επιλέγουν την εξόντωση πολιτικών με βάση το αν εξυπηρετούν συμφέροντα», όπως είπε και κάλεσε «να λήξουμε την υπερεξουσία των καναλαρχών». Από εμάς εξαρτάται όχι μόνο οι υφιστάμενοι νταβατζήδες αλλά και επίδοξοι νταβατζήδες που θέλουν να πάρουν άδειες καναλιών, αν θα τους επιτρέψουμε να εκβιάζουν, είπε ακόμα ο κ. Καμμένος.


Πηγή: vima.gr