Επίθεση Μητσοτάκη κατά Κουρουμπλή για τα «υπονοούμενα» εναντίον της Μαρίκας - Ειδήσεις Pancreta
Ενοχλημένος από τις αιχμές του Παναγιώτη Κουρουμπλή απέναντι στο σωματείο «Αλληλεγγύη» της Μαρίκας Μητσοτάκη εμφανίστηκε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, εξαπολύοντας «πυρά» εναντίον του υπουργού μέσω ανάρτησής του στο Facebook. 
 

«Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και σήμερα, με χυδαία υπονοούμενα, στη μητέρα μου Μαρίκα Μητσοτάκη» γράφει ο κ. Μητσοτάκης, και συνεχίζει: «Θυμάμαι πολύ καλά την εποχή που η μητέρα μου, ως σύζυγος πρωθυπουργού, είχε θέσει ως στόχο ζωής τη δημιουργία ενός δημόσιου κέντρου αποκατάστασης για άτομα που έπασχαν από αναπηρίες και τετραπληγίες. Θυμάμαι πολύ καλά τη χυδαιότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ τότε (ναι, το ΠΑΣΟΚ του κ. Κουρουμπλή) της είχε επιτεθεί. Η μητέρα μου απογοητευμένη εγκατέλειψε την προσπάθεια, και δεν ήταν άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα!»

Στη συνέχεια της ανάρτησής του, ο «γαλάζιος» πρόεδρος εκφράζει τη «λύπη» του που ο κ. Κουρουμπλής «έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να αφήσει υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια». 

Ισχυρίστηκε δε, ότι ο κ. Κουρουμπλής «έκανε τα πάντα για να εξαιρεθούν από την εξεταστική οι δύο περίοδοι της δικιάς του εμπλοκής στο υπουργείο Υγείας». 

«Λυπάμαι διπλά γιατί ο ίδιος, ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα» ολοκληρώνει λέγοντας η σχετική ανάρτηση. 

Αφορμή για αυτό το σχόλιο υπήρξαν οι δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας στην εκπομπή «Ακραίως» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Να μας απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης στο ερώτημα που έθεσα στη Βουλή ... πού πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας» δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής.

πηγή


Πηγή: pancreta