Ο Θεοδωράκης καλεί τους βουλευτές να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Ζουράρι - Ειδήσεις Pancreta

Με ανάρτησή του στο twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού καλεί τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να υποβάλλουν πρόταση μομφής κατά του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης γράφει συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό: «Ναι! Το Ποτάμι συμφωνεί με τον Τσακυράκη. Καλούμε άλλους 42 βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουμε πρόταση μομφής για τον υφυπουργό Ζουράρι».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στη βόρειο Ελλάδα δεν διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους προτείνει τα παραπάνω, φαίνεται ωστόσο ότι αιτία στάθηκε οι δηλώσεις Ζουράρι στον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται πως ο υφυπουργός Παιδείας σε διαφωνία του με τους Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Άρη Πορτοσάλτε ανάφερε μεταξύ άλλων: «Δεν παίρνετε από γράμματα εσείς, έχετε τις δικές σας γραμματικές και γραμματολογικές προκαταλήψεις».

Είπε επίσης μιλώντας για τον Φιντέλ Κάστρο ότι «σέβομαι τη διαφορετική άποψη, αλλά έχω και το δικαίωμα να κρίνω τον συντελεστή νοημοσύνης και την πολιτική ευπαιδευσία όσων έχουν αντίθετη άποψη».

Το να λες τον Φιντέλ δικτάτορα, συνέχισε, σημαίνει ότι δεν έχεις επιστημονική ανάλυση για τι σημαίνει δημοκρατία και να είσαι επικεφαλής ενός αμεσοδημοκρατικού συστήματος.

πηγή


Πηγή: pancreta