Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του προεδρεύοντα της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινού και του Ανδρέα Λοβέρδου κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την απλοποίηση της σύστασης επιχειρήσεων.

Ο κ. Λοβέρδος απαίτησε να αφαιρεθούν από το νομοσχέδιο δύο άρθρα που αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις και τα GPS στα βυτιοφόρα καυσίμων.

Ο προεδρεύων συνέχισε τη συνεδρίαση, δίνοντας τον λόγο στην εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά. Όμως ο κ. Λοβέρδος όρθιος επί οκτώ λεπτά δεν άφηνε την συνεδρίαση να εξελιχθεί.

«Παρακαλώ καθίστε στη θέση σας. Δεν θα διακοπεί ο εισηγητής. Εγώ διευθύνω, δεν κανονίζετε εσείς τη διαδικασία», είπε ο κ. Κρεμαστινός, ενώ ο κ. Λοβέρδος απαιτούσε όρθιος να του απαντήσει στο αίτημα. «Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ», έλεγε ο Κρεμαστινός.

«Άκουσα την άποψή σας, δεν θα την επιβάλλετε», πρόσθεσε, επισημαίνοντας στον κ. Λοβέρδο ότι «δεν θα γίνει αυτό που λέτε».

«Εσείς είστε στο ίδιο κόμμα; Σκέψου και να μην ήσαστε στο ίδιο κόμμα» σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

πηγή


Πηγή: pancreta