Κλείνει η λίστα μαρτύρων στην Εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια - Ειδήσεις Pancreta

Με ψήφους 11 έναντι 10 οι συμμετέχοντες  βουλευτές στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα (θαλασσο)δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, αποφάσισαν, πριν λίγο, να κλείσει τυπικά η εξέταση νέων μαρτύρων, καθώς προέχει να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης πορισμάτων.

Στην περίπτωση όμως που προκύψει έκτακτη ανάγκη μετά από κατάθεση σχετικών εγγράφων και επιστολών, η πλειοψηφία αποδέχεται ουσιαστικά την δυνατότητα εξαίρεσης ώστε να εξεταστούν μάρτυρες λ.χ για τα δάνεια και τη χρεοκοπία της Χ.Κ Τεγόπουλος ή για το τι έχει συμβεί με την «κομματική χρηματοδότηση» της ιστοσελίδας του Αρη Δαβαράκη.

Οι δέκα παριστάμενοι βουλευτές της αντιπολίτευσης (Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Χ.Α, Ένωση Κεντρών) μαζί με τον Δ. Καμμένο των ΑΝ.ΕΛΛ, που μειοψήφησαν ζητούσαν να μην κλείσει ο κατάλογος κι άλλων μαρτύρων και να κληθούν αμέσως, λ.χ., οι κύριοι Χάρης Οικονομόπουλος (εκ μέρους της πρώην  Ελευθεροτυπίας) και ο κ. Δαβαράκης (για να εξηγήσει τι έλεγε για τη χρηματοδότηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ στη γνωστή πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα LIFO).

πηγή


Πηγή: pancreta