Δυο φορές κάλεσε τον Πάνο Καμμένο στο σπίτι του ο Χρήστος Καλογρίτσας. Τη μία για να του ζητήσει να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά και τη δεύτερη για να μη μπει στην κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτά υποστήριξε σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο 104.9 Fm», ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος. 

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε «πρωτοφανή πόλεμο» που δέχεται η κυβέρνηση και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Σημείωσε εξάλλου ότι στον ίδιο χρεώνουν επιχειρηματίες που έχουν ειδική σχέση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. 

Στη συνέχεια είπε ότι ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας την επόμενη φορά που συναντήθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης - Εκκλησίας, υπογράμμισε την πολύ καλή σχέση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο και τόνισε, ότι και οι δύο πλευρές σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά.

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας τέλος για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού, ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ’ ανάγκη από την αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

πηγή


Πηγή: pancreta