«Μαλλιά-κουβάρια» στη Δημοκρατική Συμπαράταξη - Ειδήσεις Pancreta

«Φωτιές» άναψαν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη οι δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινού για τον εκλογικό νόμο με αποδέκτη τη ΔΗΜΑΡ και τον επικεφαλής της, Θαν. Θεοχαρόπουλο. Το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου έστειλε επιστολή «διαμαρτυρίας» στον Βασ. Κεγκέρογλου.

«Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ»

«Δεν θα μας επιβάλει το 0,1% την άποψή του για τον εκλογικό νόμο». Αυτό δήλωσε την Τρίτη, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός, δίνοντας συνέχεια στην «κόντρα» που ξέσπασε στους κόλπους του κόμματος, με αφορμή τον εκλογικό νόμο. 

Επιτιθέμενος στον βουλευτή Επικρατείας Θανάση Θεοχαρόπουλο, είπε ότι έγινε βουλευτής από ψήφους του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια.
«Αν ξαναβγεί βουλευτής, τόνισε, να μου στείλετε τηλεγράφημα».

Ο Δημ. Κρεμαστινός υποστήριξε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν είναι συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς το κόμμα του έχει ιστορία 30 χρόνων, ενώ η ΔΗΜΑΡ είναι ένα κόμμα του 0,1% και του 0,2%.

Σ’ ότι αφορά στον εκλογικό νόμο ισχυρίστηκε ότι μπορεί να παραμείνει ως έχει και να είναι και απλή αναλογική, ενώ σ’ ότι αφορά στη ψήφο στα 17, ανέφερε ότι οι μαθητές αντί ν’ ασχολούνται με τα μαθήματά τους θ’ ασχολούνται με το ποιο κόμμα θα ψηφίσουν.

ΔΗΜΑΡ: «Υπάρχει πρόβλημα»

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΔΗΜΑΡ. Με επιστολή προς τον γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου, η Αγίου Κωνσταντίνου σημειώνει:

«Με τις σημερινές απαξιωτικές δηλώσεις του βουλευτή Δωδεκανήσου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Δημήτρη Κρεμαστινού για τη ΔΗΜΑΡ και τον Πρόεδρό της Θαν. Θεοχαρόπουλο, βουλευτή Επικρατείας της  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, υπάρχει πρόβλημα.

Aπευθυνόμαστε εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, σε εσένα, ως Γραμματέα της ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), για τις δικές σου περαιτέρω ενέργειες».


Πηγή: efsyn.gr