Καμμένος: Oι καταδικασθέντες συκοφάντες θα πληρώσουν ξανά - Ειδήσεις Pancreta

Απάντηση σε δημοσίευμα του newsbomb.gr έδωσε μέσω ανακοίνωσης ο Πάνος Καμμένος. «Όπως και κατά την προηγούμενη επίθεση οι καταδικασθέντες συκοφάντες θα πληρώσουν ξανά», αναφέρει ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Το δημοσίευμα εμφανίζει την οικογένεια του κ. Καμμένου να ίδρυσε τον Φεβρουάριο του 2016 δύο εταιρείες offshore «της μιας λίρας» στη Μεγάλη Βρετανία.

«Συνεχίζουν την επίθεση ακόμη και στο νεκρό πατέρα μου, παρότι δικαιώθηκε από όλες τις αρχές, όπως το ΣΔΟΕ, για το περίφημο σκάφος αναψυχής που κατείχε, δήλωνε και φορολογείτο στην Ελλάδα επί χρόνια» αναφέρει ο κ. Καμμένος σε ανακοίνωσή του.

Προσθέτει ότι η «”ανακάλυψη” των εγγράφων βρετανικής εταιρείας με δηλωμένη έδρα ιδιοκτήτη στη Γλυφάδα, αφορά εταιρεία συσταθείσα με μοναδικό σκοπό την επανανηολόγηση και την πώληση του ανωτέρω σκάφους αναψυχής».

Ο κ. Καμμένος υπογραμμίζει ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με την εταιρεία, σημειώνοντας ότι λόγω του θανάτου του πατέρα του δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καμιά οικονομική ή άλλη πράξη.

Με αφορμή το δημοσίευμα, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι ζητούν απαντήσεις από τον κ. Καμμένο. «Να απαντήσει πειστικά με επιχειρήματα και όχι αερολογίες» ζητεί μεταξύ άλλων από τον κ. Καμμένο το ΠΑΣΟΚ,

«Η χώρα δεν αντέχει νέους ψιθύρους για νέα σκάνδαλα, στην κορυφή μάλιστα της κυβέρνησης» σημειώνει μεταξύ άλλων από την πλευρά του το Ποτάμι και ζητεί «οι γκρίζες περιοχές να φωτιστούν τώρα και όχι με γενικόλογες απαντήσεις αλλά με στοιχεία».

ΑΝΕΛ: Στο Ποτάμι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, κατάντια για το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί τη ροή του Ποταμιού

«Στο Ποτάμι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο», απαντά η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, συμπληρώνοντας ότι «είναι κατάντια για το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί τη ροή του Ποταμιού».

Η κ. Παπαδοπούλου επισημαίνει ότι «παρά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου απέναντι σε συκοφαντικά δημοσιεύματα, συνεχίζουν την ασύστολη λασπολογία, επιχειρώντας παράλληλα να κηλιδώσουν τη μνήμη του νεκρού πατέρα του».


Πηγή: koutipandoras.gr