Καρατζαφέρης: "Ο Μιχαλολιάκος είναι πάρα πολύ καλό παιδί" (ΒΙΝΤΕΟ) - Ειδήσεις Pancreta

Το προφίλ του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου προσπάθησε να εξωραΐσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και νυν ηγετικό στέλεχος της «Εθνικής Ενότητας» Γιώργος Καρατζαφέρης.

Όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Ενικός» ερωτηθείς για το πώς βλέπει τα πράγματα στην «Χρυσή Αυγή», απάντησε πως εντοπίζει κινήσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε εσωτερικές συγκρούσεις και ειδικά για τον Νίκο Μιχαλολιάκο δήλωσε πως τον θεωρεί «ένα πάρα πολύ καλό παιδί».

Επιχείρησε διαχωρίζοντας τον χαρακτήρα από τις πράξεις να αμβλύνει τις εντυπώσεις για τον ηγέτη μιας οργάνωσης που κατηγορείται για εγκληματικές δράσεις που έχουν και θύματα.

Προφανώς η «Εθνική Ενότητα» έρχεται για να αλιεύσει από την λίμνη των ακροδεξιών φτιάχνοντας αυτό που συζητιόταν από το περασμένο καλοκαίρι στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Μια «εκπολιτισμένη» «Χρυσή Αυγή», που θα συσπειρώσει τον κόσμο της συντηρητικής παράταξης που έχουν βρει πολιτική στέγη δίπλα στον Νίκο Μιχαλολιάκο, μόλις το σύστημα κρίνει ότι η «Χρυσή Αυγή» έχει «φάει τα ψωμιά της».

Το δίχτυ που έριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που αν μη τι άλλο πρέπει να του αναγνωρίσει κανείς ότι πολιτικά καταφέρνει και επιβιώνει, ήταν τόσο μεγάλο που έφτασε και στους εναπομείναντες φιλοβασιλικούς.

Δήλωσε χαρακτηριστικά «Θα έβλεπα τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο σε ρόλο πρεσβευτή για την Ελλάδα».

Οι εξελίξεις γύρω από αυτό τον πολιτικό φορέα (Εθνική Ενότητα) θα είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες για κάθε πολιτικό παρατηρητή, καθώς η μαγιά που ακούει στο όνομα Μπαλτάκος, μπορεί να ενώσει πολλά στοιχεία σε αυτό το κομμάτι του πολιτικού κόσμου.

Το ζητούμενο από τους υπόλοιπους πολτικούς φορείς είναι πλέον να αφυπνήσουν τον λαό και να μην επιτρέψουν να "αλιευτεί" από τους πρεσβευτές ιδεών, που μόνο άσχημες μνήμες ξυπνούν από τις μαύρες σελίδες την ιστορίας του τόπου.


Πηγή: koutipandoras.gr