Μηνύσεις και αγωγές Σαμαρά κατά Γεροβασίλη και ΜΜΕ - Ειδήσεις Pancreta

Σε μηνύσεις και αγωγές αναμένεται να προχωρήσει άμεσα ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός θα κινηθεί νομικά κατά της Όλγας Γεροβασίλη, αλλά και συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης για τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για εμπλοκή συγγενών του στη λίστα Λαγκάρντ.

Το γραφείο του πρώην προέδρου της ΝΔ τονίζει ότι τα δημοσιεύματα είναι «ψευδή και συκοφαντικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση Σαμαρά: 

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα υποβάλει άμεσα μηνύσεις και αγωγές εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Παραπολιτικά, Κουτί της Πανδώρας και Δημοκρατία) για όσα εν γνώση τους, ψευδή και συκοφαντικά, έγραψαν και είπαν σε βάρος του

Τα δημοσιεύματα για τη λίστα Λαγκάρντ

Σημειώνεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραι ότι άτομα του στενού και ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά βρίσκονται μέσα στη λίστα Λαγκάρντ.

Τα δημοσιεύματα αφορούσαν τα πρώτα ξαδέλφια του, αλλά και τον τον πεθερό του αδελφού και τη νύφη του.

Ολ. Γεροβασίλη: «Οι αποκαλύψεις, διαδέχονται η μία την άλλη»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είχε σχολιάσει το δημοσίευμα των Παραπολιτικών τονίζοντας ότι «και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος».

Αναφερόμενη στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε πως «όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη».


Πηγή: efsyn.gr