Χανιά: Τελευταίο αντίο στον Αντώνη Μπαλωμενάκη - Ειδήσεις Pancreta

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε σήμερα το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά, τον  πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Μπαλωμενάκη ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, όπου εψάλει η εξόδιος ακολουθία, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού, παραβρέθηκαν για το «ύστατο χαίρε», μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, Μανούσος Βολουδάκης, Παύλος Πολάκης, ο πρώην υπουργός και τέως βουλευτής Χανίων Γιώργος Σταθάκης, η τέως βουλευτής Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη, ο βουλευτής Ρεθύμνου Ανδρέας Ξανθός, οι βουλευτές Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης, ο βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Στέφανα στην μνήμη του εκλιπόντος απέστειλαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο τέως πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, η Περιφέρεια Κρήτης και το τμήμα Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Για το ήθος, το έργο και την προσωπικότητα του Αντώνη Μπαλωμενάκη, μίλησαν, κατά σειρά, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπανδρέου, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Μανώλης Παπαδομανωλάκης.

Πηγή: kriti24.gr

Ο Περιφερειάρχης στο ύστατο χαίρε για τον π. Βουλευτή Αντώνη Μπαλωμενάκη

Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του π. Βουλευτή Αντώνη Μπαλωμενάκη εξέφρασε στην οικογένεια του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα στην εξόδιο ακολουθία-ύστατο χαίρε, στην Μητρόπολη Χανίων.

Σε δήλωση του επίσης ο κ Αρναουτάκης αναφέρει:

«Εκφράζω την θλίψη μου για τον πρόωρο θάνατο του π. Βουλευτή Αντώνη Μπαλωμενάκη. Ως Βουλευτής Χανίων ο Αντώνης Μπαλωμενάκης συνεργάστηκε με την Περιφέρεια Κρήτης και βοήθησε με παρεμβάσεις στην προώθηση των θεμάτων ανάπτυξης των Χανίων και γενικότερα του νησιού μας, ενώ με ήθος, συνέπεια και αγωνιστικότητα υπηρέτησε τις ιδέες του.»


Πηγή: pancreta.gr