Η μετάταξη της κόρης «έφαγε» την Τασία - Δηλώνει ότι δεν κατεβαίνει στις εκλογές και ζητάει συγγνώμη - Ειδήσεις Pancreta

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τη χθεσινή παρέμβαση του Πρωθυπουργού για να βάλει φρένο στις μετατάξεις. Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, Αντιπρόεδρος της Βουλής, δήλωσε ότι δεν κατεβαίνει υποψήφια στις προσεχείς εκλογές.

 

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα, η κυρία Χριστοδουλοπούλου δηλώσε ότι ζητάει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και για λόγους ευθιξίας δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουλίου. «Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα»

Χθες η Τασία Χριστοδουλοπούλου παραδέχτηκε δημοσίως πως εγείρεται ζήτημα ηθικής τάξεως για την μετάταξη της κόρης της στη Βουλή. «Προφανώς με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις κλπ. Δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η βουλή βγήκε και φώναζε ‘έλα εδώ’. Δεν επιβαρύνει το δημόσιο ούτε με μία δραχμή, διότι ήδη πληρωνόταν από το δημόσιο και άρα δεν υπάρχει θέμα αυτού που λέγεται συνήθως ότι επιβαρύνεται παραμονές των εκλογών το δημόσιο με προσλήψεις» είπε χαρακτηριστικά στον ALPHA.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr