Βόμβες Βενιζέλου κατά Γεννηματά: Σκότωσε το ΚΙΝΑΛ - Ειδήσεις Pancreta

Εφ’ όλης της ύλης επίθεση εναντίον της Φώφης Γεννηματά εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, από την τηλεόραση του Σκάι, με αφορμή τη ρήξη στο Κίνημα Αλλαγής.

Για τον Ευ. Βενιζέλο, η Φ. Γεννηματά «έκανε μια επιλογή αυτοχειριασμού της παράταξης», εκφράζοντας, παράλληλα, «τη βαθιά μου θλίψη διότι έχει πληγεί βαθύτατα η δημοκρατική παράταξη». «Ελπίζω αυτή η βλάβη να μην είναι ανεπανόρθωτη» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Περιγράφοντας τη συνάντησή του με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ο Ευ. Βενιζέλος είπε ότι δεν ήξερε καν γιατί τον κάλεσε: «Αφού κάναμε μια χαλαρή και χλιαρή συζήτηση για εκλογικά αποτελέσματα μου ανακοίνωσε ότι έχει τρία δεδομένα μπροστά της. ‘Οτι έχει δεσμευτεί σε άλλο πρόσωπο. Μου ανακοίνωσε ότι όχι απλώς έχει αποφασίσει, αλλά έχει δεσμευτεί σε άλλο πρόσωπο. Δεύτερον ότι εγώ θέλει να παίζω έναν ευρύτερο ρόλο και τρίτον ότι έχουμε διαφορές στρατηγικής».

«Με αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ ενισχύουμε τη Νέα Δημοκρατία και μειώνουμε τον χώρο μας» είπε ο κ. Βενιζέλος. Σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είχε ζητήσει τίποτε από κανέναν.

«Το ΚΙΝΑΛ έχει τα κριτήρια και τις διαδικασίες να κάνει την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό του» είπε και αποκάλυψε ότι ενώ έχει ο ίδιος ανακοινώσει δημόσια από τον Ιανουάριο ότι δεν θα κατέλθει υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη με σταυρό, είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του και την ίδια την Φώφη Γεννηματά από τον Νοέμβριο του 2018. «Άλλωστε δεν υπάρχει προηγούμενο διατελέσαντος προέδρου κόμματος να κάνει τον πολιτευτή σε εκλογική περιφέρεια. Το φαντάζεστε για τον Ευ. Αβέρωφ ή τον Μ. Εβερτ ή τον Χ. Φλωράκη;» διερωτήθηκε.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr