Ξανθός: Ατυχής κι αχρείαστη η δήλωση Πολάκη - Έδωσε τη δυνατότητα στη ΝΔ να αντεπιτεθεί - Ειδήσεις Pancreta
  φωτο αρχείου
 
Με δήλωσή του ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, σχολιάζει τη δήλωση του Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
 

Θέση μετά τη δήλωση - επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, πήρε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

Με δήλωσή του στην ΕΡΤ, ο υπουργός χαρακτήρισε "ατυχή" τη δήλωσή του, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως έδωσε το δικαίωμα στη ΝΔ, να "δημιουργήσει επικοινωνιακό θόρυβο".

"Ήταν μια ατυχής δήλωση αυτό είναι προφανές. Κυρίως ήταν μια αχρείαστη δήλωση που έδωσε τη δυνατότητα, κατά την άποψή μου, σε μια περίοδο που φαινόταν η ΝΔ να είναι στριμωγμένη επικοινωνιακά για κρίσιμα θέματα της κοινωνικής της ατζέντας, της έδωσε τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί, να δημιουργήσει έναν επικοινωνιακό θόρυβο, να απειλεί με κατάθεση πρότασης δυσπιστίας και λίγο να αλλάξει το πολιτικό κλίμα", είπε ο κ. Ξανθός.

Ακόμη, είπε πως το αναπηρικό κίνημα έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια μάχη ισοτιμίας και αξιοπρέπειας και πως είναι πολυ ενθαρρυντικό που άτομα ΑΜΕΑ «διεκδικούν ενεργό ρόλο στην πολιτική και, κυρίως, διεκδικούν το δικαίωμα της ισοτιμίας στην κοινωνική ζωή».

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr