Μυρωνία (Μιράντα) Κυριακάκη: Μια νέα υποψηφιότητα στην παράταξη του Ευριπίδη Κουκιαδάκη - Ειδήσεις Pancreta

Μια νέα υποψηφιότητα στο πλευρό του Ευριπίδη Κουκιαδάκη!

Γνωρίστε την Μυρωνία Μιράντα Κυριακάκη

Ονομάζομαι Μυρωνία (Μιράντα) Κυριακάκη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης, με τόπο καταγωγής μου τις Μοίρες. Είμαι κόρη του Ηρακλή Κυριακάκη (καθηγητή Φυσικής Αγωγής – επιχειρηματία) και της Πελαγίας Κυριακάκη (επιχειρηματία). Τα μετεφηβικά μου χρόνια με βρίσκουν στην Αθήνα, όπου σπουδάζω Διαιτολογία – Διατροφολογία . Αμέσως μετά επιστρέφω στη γενέτειρά μου και ασχολούμαι αρχικά με το αντικείμενο των σπουδών μου, στο Κέντρο Αισθητικής Κυριακάκη.
Από πολύ νεαρή ηλικία, ασχολήθηκα και με τις οικογενειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων. Η μεγάλη μου αγάπη για τα παιδιά με οδήγησαν στο να αφιερωθώ τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά σε αυτές και πλέον έχω αναλάβει τη Διεύθυνση των παιδικών κατασκηνώσεων « Η Χώρα των Λωτοφάγων» στα Αγριανά Χερσονήσου και «Τσίκι Μπουμ» στα Χανιά.
Μιλάω Αγγλικά και Ισπανικά, ενώ στα ενδιαφέροντά μου συγκαταλέγονται τα ταξίδια ανά τον κόσμο και η συνεχής ενασχόλησή μου με κάθε μορφή τέχνης. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής, φωτογραφίας και μαθήματα ιστιοπλοΐας.
Η μεγάλη μου αγάπη για το Ηράκλειο και η βαθιά μου πεποίθηση ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν, με οδήγησε στο πλευρό του Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ενός πολιτικού με ηθική, εμπειρία, ικανότητα και αποφασιστικότητα . Είμαι έτοιμη να υπηρετήσω τον τόπο μου με αφοσίωση και συνέπεια, για ένα Ηράκλειο για το οποίο όλοι αισθανόμαστε υπερήφανοι.
Γίνεται; Ναι, γίνεται!


Πηγή: pancreta.gr