Εσωτερικό έγγραφο της ΝΔ «παγώνει» τα «χρίσματα» στις «προβληματικές» περιοχές - Ειδήσεις Pancreta

Ένα έγγραφο - «οδικό χάρτη» για τις ευρωεκλογές που απέστειλε ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης προς τις κομματικές της οργανώσεις, δείχνει, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πώς θα πορευτεί το κόμμα. Κυρίως αποτελεί έναν πλοηγό σε «προβληματικές» περιοχές, όπου η ΝΔ έχει διχασμένη έκφραση με άνω του ενός δημοτικά ψηφοδέλτια.

Το έγγραφο, που αποκαλύπτει το cretalive, αφορά στις προτεραιότητες της ΝΔ ως προς τις Ευρωεκλογές, αλλά και την ενίσχυση των υποψηφίων που κατέρχονται στις περιφερειακές εκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για τη δε μάχη των δημοτικών εκλογών (ο γραμματέας και βουλευτής Ηρακλείου) επισημαίνει πως «δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξη μας, θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν ως αναφορά το χώρο της ΝΔ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές».

Ουσιαστικά, ο γραμματέας του κόμματος παίρνει αποστάσεις από στηρίξεις και χρίσματα, όταν υπάρχουν υποψήφιοι του κόμματος σε περισσότερα του ενός δημοτικά ψηφοδέλτια (όπως γίνεται στο Ηράκλειο) καλώντας κατ’ ουσίαν τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου να πάρει επίσης αποστάσεις.

Το έγγραφο:

Πηγή: cretalive.gr


Πηγή: tvxs.gr