φωτο αρχείου
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να ζήτησε, αλλά δεν έλαβε, δέσμευση από τους βουλευτές για αποχώρηση από την κυβέρνηση.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να ζήτησε από τα μέλη της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ δέσμευση για αποχώρηση από την κυβέρνηση, αλλά δεν την έλαβε. Τα περισσότερα μέλη της Κ.Ο. είτε διαφώνησαν, είτε απέφυγαν να δεσμευτούν. Ο Π. Καμμένος φέρεται να δήλωσε στους βουλευτές ότι «δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση».

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές, εκτός από την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που λείπει στο εξωτερικό, καθώς κι ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

«Η μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την Συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό» τόνισε ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ κι εν αναμονή των εξελίξεων στην ΠΓΔΜ για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr