Βολές Ν.Δ. κατά Τσίπρα μέσω... Αλαβάνου - Ειδήσεις Pancreta

ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Αλαβάνου, χρησιμοποίησε η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να κριτικάρει τον πρωθυπουργό και το κυβερνών κόμμα για τις πολιτικές που ακολουθούν. 

Ο Αλ. Αλαβάνος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως τον «πιο δηλητηριώδη αντίπαλο της Αριστεράς». Όπως δήλωσε, «όσο ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδιαφημίζεται ως αριστερό κόμμα, τόσο το πλεονέκτημα αυτό... σαπίζει».

Αναφερόμενος στην κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αλαβάνος σχολίασε ότι «προεκλογικά προσφέρει κορδέλες και γλειφιτζούρια, ελπίζοντας ότι θα δελεάσει το εκλογικό σώμα». 

Επίσης χαρακτήρισε ως «ατμόσφαιρα βούρκου» την ατμόσφαιρα που καλλιεργείται σήμερα στη χώρα, σημειώνοντας ότι «η σκανδαλολογία και ο αποπροσανατολισμός σε θέματα όπως οι σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας ή η ασφάλεια ή τα εξωτερικά θέματα είναι κλασικές τεχνικές του δικομματισμού να αποφεύγει προεκλογικά το κεντρικό ζήτημα...».

Με αφορμή τις δηλώσεις Αλαβάνου, η Ν.Δ. προχώρησε σε ανακοίνωση, στην οποία ζητά από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να απαντήσει στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς». Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά γιατί άραγε δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr