Καμμένος προς νεοδημοκράτες: «Τί χρωστάτε στον Βενιζέλο; Γιατί τον καλύπτετε»; - Ειδήσεις Pancreta

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τους καραμανλικούς (κι όχι μόνο) βουλευτές της ΝΔ να σταματήσουν να στηρίζουν την «καταστροφική» πολιτική του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά.

«Τι χρωστάτε στον Βενιζέλο; Γιατί τον καλύπτετε; Γιατί δίνετε άφεση αμαρτιών στο σύστημα ΠΑΣΟΚ, στο σύστημα των εργολάβων, των καναλαρχών και των προφυλακισμένων;», υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας απευθυνόμενος στα έδρανα των βουλευτών της ΝΔ. Επιχείρησε, μάλιστα, να απευθυνθεί ειδικά στους βουλευτές της λεγόμενης καραμανλικής πτέρυγας τονίζοντας ότι επί της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά η ΝΔ εκφράστηκε υπέρ των χειρισμών του Γιώργου Παπανδρέου και του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου και όχι υπέρ της πολιτικής του Κώστα Καραμανλή. «Εκείνος που ευθύνεται για την κατάντια της χώρας βρήκε υποστηρικτές εκεί που κανείς δεν περίμενε», ανάφερε, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη στάση της ΝΔ έναντι στα αποτελέσματα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως υποκινεί σενάρια αποστασίας με τον Πάνο Καμμένο να πρωτοστατεί σε αυτά και έκανε μάλιστα λόγο για κινήσεις που θυμίζουν την ζοφερή περίοδο του 1965. Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε, ωστόσο, νέα οξύτατη επίθεση κατά του κ. Βενιζέλου καταλογίζοντάς του την πλήρη ευθύνη για τις βαρύτατες επιπτώσεις του PSI στις τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και τα πανεπιστήμια.


Πηγή: koutipandoras.gr