Εντατικές προετοιμασίες των αγροτών για την απόβαση στην Αθήνα - Ειδήσεις Pancreta

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες των αγροτών της Κρήτης, με φόντο το παγκρήτιο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, στις 8 Μαρτίου.

Εκπρόσωποι του παγκρήτιου συντονιστικού οργάνου των αγροτών, περιοδεύουν σε περιοχές του νησιού ενημερώνοντας τους αγρότες και καλώντας τους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Την Πέμπτη, 2 Μαρτίου το απόγευμα, διοργανώνεται στο Ηράκλειο σύσκεψη των αγροτών, όπου θα παραβρεθούν το Γεωτεχνικό, Εμποροβιομηχανικό και Οικονομικό Επιμελητήριο, το ΤΕΕ, η ΟΕΒΕΝΗ, ο Εμπορικός Σύλλογος και το Εργατικό Κέντρο, με στόχο τον συντονισμό των δράσεων, ενόψει του συλλαλητηρίου.

Ο ενιαίος αγροτικός σύλλογος παραγωγών εκτός εποχής κηπευτικών του δήμου Ιεράπετρας, οργανώνει ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» την ίδια ημέρα, όπου θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής αγροτών Κρήτης, για το συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι τα προεδρεία των Εργατικών Κέντρων Κρήτης, σε πρόσφατη σύσκεψη τους στο Ηράκλειο, αποφάσισαν να μετέχουν στο συλλαλητήριο στις 8 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα.

Μάλιστα, υποβάλλονται ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο ενώ, μετά από συμφωνία με τις ναυτιλιακές εταιρίες, το εισιτήριο μετ΄ επιστροφής θα είναι 20 ευρώ.

πηγή


Πηγή: pancreta