Οργισμένες αντιδράσεις και μια μήνυση από το σωματείο Ζωόφιλη Δράση, εισπράττει ένας νεαρός κάτοικος Μοιρών που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook τη φωτογραφία που βλέπετε με τον ίδιο να κρατάει με το ένα του χέρι ένα μικρό γατάκι και να το πνίγει.

Το στιγμιότυπο και τα στοιχεία του δράστη, που σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα έπνιξε το ζώο, έγιναν γνωστά στο σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» το οποίο και θα καταθέσει σχετική καταγγελία και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να εντοπιστούν και τα ηλεκτρονικά ίχνη του.

Ενώ σήμερα το πρωί γίνεται καταγγελία εις βάρος του και στο Α.Τ. Μοιρών από τον αυτόπτη μάρτυρα ώστε να σχηματιστεί δικογραφία για τον βασανισμό και την θανάτωση της γάτας. Σύμφωνα με τη «Ζωόφιλη Δράση» τα σχόλια των διαδικτυακών - και όχι μόνο - φίλων του δράστη κάτω από την φωτογραφία που αναρτήθηκε στο facebook ήταν μεταξύ άλλων και θριαμβευτικά και μάλιστα τον επιβράβευαν για το έγκλημα και την ανδρεία του...

Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας στο Facebook από μέλος της Ζωόφιλης Δράσης, η φωτο έτυχε εκατοντάδων κοινοποιήσεων και άλλων τόσων οργισμένων σχολίων από ζωόφιλους από την Κρήτη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.


Πηγή: neakriti