Τον Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μ. Μιχαηλίδη βράβευσε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου - Ειδήσεις Pancreta

Τον Ηρακλειώτη Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Μύρων Μιχαηλίδη βράβευσε σε πανηγυρική του συνεστίαση ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση, η οποία έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Γρηγόρη Πασπάτη, των Αντιδημάρχων Πολιτισμού κ. Αριστέας Πλεύρη και Τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini, του πρώην Βουλευτή και συμβούλου του Προέδρου της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη κ. Μάξιμου Σενετάκη, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, Ροταριανών και φίλων του Ομίλου, έγινε αναφορά στο σπουδαίο έργο του κ. Μ. Μιχαηλίδη, στους νέους ορίζοντες που έχει ανοίξει για την Ε.Λ.Σ. αλλά και στον προγραμματισμό των επόμενων ετών που έχει κάνει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως είπε στους παρευρισκομένους ο κ. Μ. Μιχαηλίδης, στα σχέδια της Ε.Λ.Σ. περιλαμβάνεται και η ανάδειξη της Κρητικής παράδοσης μέσα από την Λυρική Σκηνή!

Παράλληλα, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου απένειμε τιμητικές διακρίσεις στον κ. Νεκτάριο Κοκοσάλη, για την μεταφορά του ξενοδοχειακού εξοπλισμού που δωρίθηκε στον Όμιλο από την οικογένεια Παπακαλιάτη για να διατεθεί σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, καθώς και στον Ροταριανό Στέλιο Σπυριδάκη για την προσφορά του στον Ρ.Ο.Η.

περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/pg/rotaryiraklio/photos/?tab=album&album_id=1322945724402551


Πηγή: pancreta