Αργία στα Χανιά τη Δευτέρα για τα Εισόδια της Θεοτόκου - Ειδήσεις Pancreta

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα και οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου. Η 21η Νοεμβρίου αποτελεί αργία για την πόλη.

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά, θα παραβρεθούν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, τα καταστήματα που βρίσκονται εντός των ορίων του πρώην δήμου Χανίων θα παραμείνουν κλειστά λόγω της τοπικής αργίας για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου ενώ και οι δημοτικές υπηρεσίες του καλλικρατικού δημου Χανίων και των Νομικών Προσώπων του, θα παραμείνουν επίσης κλειστές. Τα καταστήματα που βρίσκονται στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του καλλικρατικού δήμου Χανίων, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, που τιμάται  ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, διοργανώνει η αντιδημαρχία Παιδείας του δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τη ΣΕΑΠ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 20:00 η ώρα, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, όπου η Φιλαρμονική του δήμου, θα εκτελέσει κομμάτια ελληνικού ρεπερτορίου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

πηγή


Πηγή: pancreta