Τον επικεφαλής των εγκαταστάσεων Κρήτης της εταιρεία ΕΚΟ κ. Στέφανο Γρηγοράκη και τον επικεφαλής των πωλήσεων λιανικής Κρήτης κ. Μάνο Σταυρακάκη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με σκοπό να τους ευχαριστήσει για τη δωρεά 8.700 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων και των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, ανταποκρίθηκε και εφέτος στο αίτημα δωρεάς της Δημοτικής Αρχής και προσέφερε τη σημαντική αυτή ποσότητα πετρελαίου που θα καλύψει μέρος των αναγκών των σχολείων, των παιδικών σταθμών, των ΚΑΠΗ, των ΚΗΦΗ και των ΚΔΑΠ του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Οι συνεργασίες της Δημοτικής Αρχής με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας – και όχι μόνο – ήταν και παραμένουν καθοριστικές για την εύρυθμη λειτουργία των δομών μας. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες, εκτός του ότι βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, αναπτύσσουμε και ένα ισχυρό κύμα αλληλεγγύης, όπου οι εταιρείες που έχουν την οικονομική δυνατότητα, προσφέρουν και ενισχύουν την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούνται με ανταποδοτικά οφέλη.

Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω την εταιρεία ΕΚΟ και τα στελέχη της κ.κ. Γρηγοράκη και Σταυρακάκη για την εξαιρετική προσφορά τους, μια προσφορά που αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και τις δικές τους προσωπικές ευαισθησίες.

Ελπίζω κι εύχομαι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν κι άλλες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας και ενισχύοντας τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής».

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μανώλης Παπαδομανωλάκης και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δημήτρης Λυδάκης.


Πηγή: pancreta