Σήμερα το Run Greece στο Ηράκλειο... - Ειδήσεις Pancreta

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα... Σε θέση εκκίνησης μπαίνουν το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου χιλιάδες πολίτες από την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, που δήλωσαν συμμετοχή στον 4ο αγώνα Run Greece Ηρακλείου...

Ο λαϊκός αγώνας 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και ο αγώνας 900 μ. για τα παιδιά αποτελεί θεσμό για την πόλη του Ηρακλείου, η οποία «αγκάλιασε» από την πρώτη χρονιά τη διοργάνωση και την εξελίσσει συνεχώς, καθιστώντας την ως ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα του νησιού.

ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Περιφέρεια και Δήμος, με τη σπουδαία χορηγική προσφορά της WIND, ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους υποσχόμενοι μια άρτια διοργάνωση, που θα είναι ακόμα καλύτερη από την περυσινή.

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν τον αγώνα οι εγγραφές είχαν ξεπεράσει τις 4.600. Καμία εγγραφή δεν πρόκειται να γίνει την ημέρα του αγώνα.

Το κέντρο του Ηρακλείου θα πλημμυρίσει από χιλιάδες δρομείς επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αλλά και κόσμο που θα θελήσει να παρακολουθήσει αυτό το μοναδικό γεγονός.

Λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού συμμετοχών, έχουν προβλεφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας και προστασίας των αγωνιζομένων, αλλά και των πολιτών. Από τις 7 π.μ. της Κυριακής και μέχρι τις 2 μ.μ. οι δρόμοι από τους οποίους θα περάσουν οι διαγωνιζόμενοι θα είναι κλειστοί.

Λεωφορείο για τη μεταφορά

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των δρομέων, αλλά και των θεατών, οι οργανωτές των αγώνων με την υποστήριξη της Ένωσης τουριστικών πρακτόρων θα διαθέσουν αύριο Κυριακή ένα λεωφορείο, το οποίο θα μεταφέρει δρομείς και θεατές από το Παγκρήτιο Στάδιο.

Εκεί θα μπορούν να αφήσουν τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους (ανατολικό πάρκινγκ - είσοδος από την οδό Σπύρου Μπουστακλή) και θα μεταφέρονται μέσω της εθνικής οδού έξω από την Παγκρήτια Τράπεζα.


Πηγή: neakriti