«Μην κατεδαφίσετε το κτίριό μας" φωνάζει τώρα το νοσοκομείο Ρεθύμνου - Ειδήσεις Pancreta

Εμπλοκή με το έγγραφο του νοσοκομείου στον εισαγγελέα και στους δήμους Ηρακλείου και Ρεθύμνου

Μπορεί όλα να είναι έτοιμα για να πέσει το Τρανταλίδειο στην οδό Ιδομενέως, στο κέντρο του Ηρακλείου, αλλά φαίνεται πως όλοι λογαριάζουν χωρίς τον...ιδιοκτήτη: Τον πραγματικό ιδιοκτήτη! Που δεν είναι άλλος από το νοσοκομείο Ρεθύμνου το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, έχει με επείγον έγγραφό του ζητήσει εξηγήσεις για το πως ποτέ δεν υλοποιήθηκε η διαθήκη Τρανταλίδη!

Το κτίριο αυτό, όπως και τα άλλα, σύμφωνα με τη διαθήκη Τρανταλίδη έπρεπε να μεταβιβαστούν στο δημοτικό νοσοκομείο Ρεθύμνου . Δημοτικό νοσοκομείο δεν υπάρχει , αλλά ονομάζεται νοσοκομείο Ρεθύμνου επί της οδού Τρανταλλίδου! Τόσα χρόνια -κακώς- τα διαχειρίζεται ο δήμος Ρεθύμνου  χωρίς να τα έχει αποδώσει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου . Ισχυρίζεται ότι είναι κυριότηα του δημοτικού νοσοκομείου Ρεθύμνου αλλά όχι του...νοσοκομείου Ρεθύμνου. 

Κι ενώ έχει αποφασιστεί η κατεδάφιση χθες έστειλε ένα έγγραφο το νοσοκομείο Ρεθύμνου προς τους δήμους Ηρακλείου, Ρεθύμνου, τον εισαγγελέα, την ΔΥΠΕ, προς όλους αυτούς τους φορείς που αντί να προσπαθούν τόσα χρόνια να το επισκευάσουν προσπαθούν να το κατεδαφίσουν !

Είναι προφανές ότι πλέον η υπόθεση μπλέκει ποικιλοτρόπως καθώς όλοι έχουν άποψη εκτός από τον πραγματικό ιδιοκτήτη!


Πηγή: cretalive