Αντιφατικά σχόλια έχει προκαλέσει η δημόσια τοποθέτηση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου - Ειδήσεις Pancreta

Αντιφατικά σχόλια έχει προκαλέσει η δημόσια τοποθέτηση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου Αθηνάς Σπανάκη - Κοχιαδάκη σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα και την προστασία των ελληνόπουλων από κλέφτες, βιαστές εμπόρους ναρκωτικών κτλ που πιθανώς να υπάρχουν μεταξύ των προσφύγων.

Ακολουθεί το κείμενο της αντιδημάρχου από την ιστοσελίδα της στο facebook,  άνευ περαιτέρω σχολιασμού...

Θα με πουν ρατσίστρια αν πω ότι νοιώθω φόβο, απίστευτο φόβο, στην ιδέα πως ανάμεσα στα γυναικόπαιδα ίσως υπάρχουν κλεφτές, βιαστές, έμποροι ναρκωτικών, ασθενείς μεταδοτικών νοσημάτων χωρίς ελέγχους, χωρίς ιστορικό η μήπως θα μου ζητήσουν ακόμα και να παραιτηθώ από την θέση μου μαζεύοντας υπογραφές.

Επιτέλους ας μου πει κάποιος πως θα προστατευτούν τα ελληνόπουλα αν συμβαίνει αυτό το χάος στην πραγματικότητα; Ας τα λυπηθεί κι αυτά κάποιος για τα όσα υποφέρουν αθόρυβα και περήφανα στην καθημερινότητα τους.

Νοιώθω να ζω σε ένα θέατρο υποκρισίας από εκείνους που νοιάζονται τόσο πολύ για τα ξένα παιδιά ενώ κάποιοι άλλοι αδιαφορούν κατά την γνώμη τους.

ΟΧΙ!!Δεν αδιαφορούν για τα παιδιά του κόσμου ,απλά ανησυχούν και για τα ελληνόπουλα και έχουν το θάρρος να το πουν! Και όχι δεν είναι ρατσιστές αλλά ρεαλιστές, ζητώντας μια ξεκάθαρη πραγματικότητα και ασφάλεια!!

Ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο που μας δίνει έστω και στο ελάχιστο εμπιστοσύνη μέσα σε όλα αυτά που ήδη παλεύουμε για την επιβίωση μας, μετά από τόσους λαγούς και πετραχήλια, μετά από τόσους τσαμπουκάδες και μαγκιές, μετά από τόση ταπείνωση που παρόλα αυτά την διαχειριζόμαστε με αξιοπρέπεια ως λαός;


Πηγή: pancreta