Στην Κρήτη για το Καστέλλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ειδήσεις Pancreta
Στην Κρήτη θα βρεθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίσημη έναρξη εργασιών για την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου Καστελλίου.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη ανακοινώθηκε επίσημα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα. Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει από το Ηράκλειο, και συγκεκριμένα στο Καστέλι, την επίσημη παραχώρηση για την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου.

Όπως είπε ο κ. Πέτσας, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Κρήτη όπου θα περιοδεύσει σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστα, ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 10.30 και αμέσως αναχωρεί για το Καστέλι καθώς στις 11 θα παρευρεθεί σε εκδήλωση, στον χώρο του νέου αεροδρομίου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα αναχωρήσει για Ρέθυμνο όπου στις 13.30 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τοπικούς φορείς στον χώρο του Δημαρχείου ενώ το ίδιο απόγευμα στις 5.30, θα επισκεφτεί την 115 Πτέρυγα Μάχης.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για Χανιά καθώς στις 7.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Χανιών.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.


Πηγή: pancreta.gr