Κλείδωσαν και εξέδιδαν 25χρονη - Ειδήσεις Pancreta
Ένας 35χρονος είχε προσεγγίσει 25χρονη μέσω facebook, της έταξε γάμο και την έπεισε να έρθει στην Κρήτη. Με τη βοήθεια συγγενών του, την κλείδωσαν, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν.

Ένας 35χρονος Βούλαγρος φέρεται να γνώρισε μέσω διαδικτύου μια 25χρονη Βουλγάρα που διέμενε μόνιμα στην Αθήνα. Όπως προέκυψε από την προανάκριση,  ο 35χρονος ανέβηκε στην Αθήνα και έπεισε την 25χρονη να τον ακολουθήσει στην Κρήτη ισχυριζόμενος ότι είναι ερωτευμένος μαζί της.

Μαζί με την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδερφή του και τον νεαρό σύντροφο της τελευταίας -όλοι βουλγαρικής καταγωγής- απειλούσαν και χτυπούσαν την κοπέλα με σκοπό να εκδίδεται αλλά και να επαιτεί, ενώ της είχαν πάρει όλα τα έγγραφα.

Οι συγγενείς της κοπέλας, η οποία δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μέρες, ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις αρχές. Η πληροφορία στην Ασφάλεια Ηρακλείου έφτασε από τη Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής και ανέφερε ότι η 25χρονη βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου παρά τη θέλησή της και παρακρατείται από αγνώστους.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του 35χρονου στην περιοχή των Δειλινών, βρήκαν και απελευθέρωσαν την 25χρονη, ενώ συνέλαβαν όλα τα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο νεαρός Βούλγαρος είχε βγάλει εισιτήρια για τη Γερμανία και σχεδίαζε να ταξιδέψει εκεί με την 25χρονη. 

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr