Στον Γαβρόγλου την Κυριακή η Εκκλησία της Κρήτης - Ειδήσεις Pancreta

Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου θα έχει την Κυριακή εξαμελής αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης με αντικείμενο τη συμφωνία Τσίπρα - Ιερώνυμου. Τη Δευτέρα οι ιερείς της Κρήτης θα συναντηθούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων στους οποίους θα εκθέσουν τις απόψεις τους για τη συμφωνία. 

Την αντιπροσωπεία αποτελούν οι Μητροπολίτες Γορτύνης & Αρκαδίας Μακάριος, Ιεραπύτνης & Σητείας Κύριλλος, Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου Ευγένιος, ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Πρόδρομος Ξενάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Κρήτης Πατήρ Ζαχαρίας Αδαμάκης και ο νομικός σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης Δημήτρης Μηλαθιανάκης. 

Στις 5 το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου ενώ οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων θα γίνουν τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.

Τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, η αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ στις 14:00 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. 

Ακολούθως, οι ιερείς της Κρήτης θα συναντηθούν με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, με εκπροσώπους της Φώφης Γεννηματά (η οποία θα απουσιάζει στο εξωτερικό) και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη. συνάντηση αναμένεται να υπάρξει και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, η οποία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα χρονικά. 

Πηγή


Πηγή: pancreta