Πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει, καταγγέλλοντας εκβιασμό από τον φίλο της - Ειδήσεις Pancreta

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση μίας 16χρονης κοπέλας από χωριό του Ηρακλείου στην Κρήτη, η οποία κατήγγειλε πως την εκβίαζε ο 27χρονος φίλος να του δώσει χρήματα, αλλιώς θα αναρτούσε γυμνές φωτογραφίες της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανήλικη φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι της το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να είχε ακολουθήσει τον 27χρονο στη βόρεια Ελλάδα, ωστόσο στη συνέχεια είχε επιστρέψει στο Ηράκλειο ζητώντας τη βοήθεια των δικών της. 

Ακολούθως -σύμφωνα με την καταγγελία- ο 27χρονος την εκβίασε, απειλώντας την ότι εάν δεν του στείλει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, τότε θα ανεβάσει φωτογραφίες της στο facebook. Η νεαρή -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- κατέθεσε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό του άνδρα, ωστόσο αυτός συνέχισε τις απειλές. 

Τότε, η 16χρονη αποφάσισε να ενημερώσει τους γονείς της για όσα είχαν συμβεί. Ωστόσο, πριν πάνε στην αστυνομία να κάνουν τη σχετική καταγγελία, η κοπέλα πήρε επτά αντικαταθλιπτικά χάπια (λάμβανε ψυχιατρική αγωγή), με συνέπεια να διακομισθεί σε τοπικό κέντρο υγείας για πλύση στομάχου. 

Η 16χρονη που διέφυγε τον κίνδυνο, έχει μεταφερθεί στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την καταγγελία της, αναζητώντας τον 27χρονο στη βόρειο Ελλάδα. 

Πηγή


Πηγή: pancreta