Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αγίου Νικολάου, η παρουσίαση του νέου προωθητικού βίντεο για το Πάσχα "Easter in Agios Nikolaos". Η έναρξη της βραδιάς ξεκίνησε στις 19:00 με την έλευση των προσκεκλημένων. Η κύρια αίθουσα της πινακοθήκης κατακλύστηκε από κόσμο που επιθυμούσε να παρακολουθήσει την επίσημη πρώτη προβολή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ, κ. Χάρης Αλεξάκης, καθώς και οι συντελεστές της παραγωγής (Woodline Films - Ζωή Σγουρού, Λουκιανός Αρναουτάκης και Άγγελος Ψωμόπουλος) προλόγισαν το βίντεο, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα και την τρυφερότητα που προσπάθησαν να αποδώσουν σε αυτό, όπως επίσης και την καταγραφή της παράδοσης της ευρύτερης περιοχής του δήμου. Το βίντεο αποτυπώνει τα ήθη και έθιμα της περιοχής, τον πολιτισμό, την πίστη και τη γαστρονομία. Οι συντελεστές ζήτησαν από την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει αυτό το βίντεο και να το βοηθήσει στο ταξίδι του.

Ο κ. Αλεξάκης υπογράμμισε πως «αυτό το εγχείρημα αποτελεί μέρος της νέας προωθητικής πολιτικής του Δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία βασίζεται στο θεματικό τουρισμό. Το Πάσχα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και θα πρέπει να προωθηθεί αναλόγως».

Τη μουσική επιμέλεια του βίντεο επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Ρέτσης, η οποία περιλαμβάνεται πλέον στη μουσική συλλογή της KLIK Records που αφορά συνθέσεις για τον τουρισμό.

Ακολούθησε η προβολή του βίντεο στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της πινακοθήκης. Έπειτα συζητήθηκαν οι εντυπώσεις και ειπώθηκαν εποικοδομητικά σχόλια.

Δείτε το βίντεο "Easter in Agios Nikolaos":


Πηγή: neakriti