5 σημάδια ότι είναι ώρα να αποτοξινώσετε τους πνεύμονές σας - Ειδήσεις Pancreta

Όσο οι κακές μας συνήθειες προχωράνε είναι σημαντικό να   παρακολουθούμε στενά την υγεία μας. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τους πνεύμονές μας. Αν ανησυχείτε ότι φθείρεστε από μια άσχημη συνήθεια όπως το κάπνισμα, τότε αυτό το άρθρο είναι για σας. Αυτές οι πέντε ενδείξεις μπορούν να σας πουν πόσο βρώμικο είναι το εσωτερικό των πνευμόνων σας.

Βήχας με αίμα

Αν οι πνεύμονές σας έχουν υποστεί τέτοια ζημιά ώστε να όταν βήχετε να βγάζετε αίμα, αυτή είναι συνήθως μια περίπτωση που είτε οι πνεύμονές σας είτε το αναπνευστικό σας σύστημα έχουν κάποιο θέμα. Αν έχετε αυτή την ένδειξη τότε πρέπει να σημάνετε συναγερμό και να το παρακολουθήσετε άμεσα, αλλιώς μπορεί να υποφέρετε περαιτέρω με διάφορα προβλήματα υγείας.

Μικρές αναπνοές

Όταν λαχανιάζετε αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω πάθησης στην καρδιά ή στους πνεύμονες. Ουσιαστικά αυτό που μπορεί να συνοψιστεί είναι ότι από τη στιγμή που και τα δύο εμπλέκονται στην μεταφορά του οξυγόνου στους ιστούς και την απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα, αν κάποιο από τα δύο έχουν πρόβλημα, τότε προκαλείται λαχάνιασμα.

Αδιάκοπη συσσώρευση βλέννας

Αυτό μπορεί να συμβεί όταν οι αεραγωγοί μας έχουν μολυνθεί ή είναι ερεθισμένοι. Τότε θα παράξουν συνεχείς ποσότητες βλέννας ως άμυνα απέναντι σε οτιδήποτε βλάπτει τους πνεύμονές σας. Αν δείτε ότι βγάζετε συνέχεια βλέννα για παραπάνω από έναν μήνα τότε αυτό είναι συνήθως ένδειξη κακής υγείας των πνευμόνων.

Ασταμάτητοι πόνοι στο στήθος

Όταν έχετε ασταμάτητους πόνους στο στήθος που κρατάνε περισσότερο από ένα μήνα, τότε αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο προειδοποιητικό σημάδι. Αυτό σημαίνει ότι οι πνεύμονες δυσκολεύονται πολύ να απορροφήσουν οξυγόνο ή να διώξουν το οξυγόνο στην εκπνοή λόγω του βήχα.

Χρόνιος βήχας

Αυτός ο βήχας διαρκεί για πάνω από ένα μήνα και γι αυτό το λόγο θεωρείται χρόνιος. Αυτός ο βήχας είναι το αποτέλεσμα αποτυχημένης φαρμακευτικής αγωγής και είναι ένα σημάδι ότι κάτι πηγαίνει στραβά με το αναπνευστικό σας σύστημα


Πηγή: awakengr.com