Τον διαδικτυακό «πόλεμο» κατά του Ισλαμικού Κράτους κηρύσσουν οι χάκερς Anonymous, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι που κόστισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους. Στο βίντεο καλούν την ανθρωπότητα να μείνει ενωμένη μπροστά στην τρομοκρατία και προειδοποιούν τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους πως θα τους βρουν μπροστά τους.

Οι Anonymous δηλώνουν ότι ξεκίνησαν ήδη την μεγαλύτερη επιχείρηση κυβερνοεπιθέσων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος με στόχους ιστοσελίδες και λογαριασμούς στα social media ατόμων που εμπλέκονται και προπαγανδίζουν την τζιχαντιστική οργάνωση.

«Ο γαλλικός λαός είναι δυνατός και μετά από αυτή την θηριωδία θα βγει πιο ισχυρός. Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κυνηγήσουν. Θα πρέπει να ξέρετε ότι θα σας βρούμε και δεν θα σας αφήσουμε. Θα ξεκινήσουμε την μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ εναντίον σας. Να περιμένετε μαζικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Έχει κηρυχθεί πόλεμος», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμά τους.

Σημειώνεται ότι μέρος της δύναμης του Ισλαμικού Κράτους είναι η προπαγάνδα του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν για να στρατολογήσουν νέα μέλη αλλά και να σπείρουν τον φόβο για τη δύναμη τους μέσω της δημοσιοποίησης των θηριωδιών τους.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησαν οι Anonymous:


Πηγή: tvxs.gr