Ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα (φωτογραφίες) - Ειδήσεις Pancreta

Ένας 33χρονος άντρας αγνοείται στη Ζάκυνθο, από χθες βράδυ, που έντονες καταιγίδες έπληξαν το νησί, δημιουργώντας προβλήματα. Την ίδια στιγμή έβρεξε προβλήματα σε Αττική αλλά και σε όλη τη χώρα, με τις καταιγίδες από χθες να είναι πολύ έντονες αλλά και μεγάλες σε διάρκεια.

Βρέθηκε το αυτοκίνητο αλλά όχι εκείνος

Σφοδρά ήταν τα καιρικά φαινόμενα το βράδυ στο νησί της Ζακύνθου, που είχαν ως αποτέλεσμα το να είναι αγνοούμενος ένας 33χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άντρας έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 11 χθες το βράδυ, γεγονός που ανησύχησε τους οικείους του και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Tο αυτοκίνητο του αγνοούμενου άντρα εντοπίστηκε σήμερα ντελαπαρισμένο σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου, θέτοντας σε συναγερμό την πυροσβεστική και την αστυνομία. Δύτες επίσης πραγματοποιούν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Λιμνοθάλασσα έγινε το λεκανοπέδιο

Λιμνοθάλασσα θυμίζουν σήμερα πολλά σημεία της Αττικής, μετά τις έντονες χθεσινές και σημερινές βροχοπτώσεις.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως αυτή την ώρα 250 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, ενώ σε 8 περιπτώσεις κλήθηκε να απεγκλωβίσει άτομα που είχαν εγκλωβιστεί σε υπόγεια που πλημμύρισαν.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές γύρω από τον Λυκαβηττό, στον Υμηττό,  στην Κυψέλη, στα Πατήσια, στο Ψυχικό, στην Παιανία και ευρύτερα στα δυτικά προάστια.

Παράλληλα, πολλοί δρόμοι της Αττικής μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ έχουν ακινητοποιηθεί δεκάδες οχήματα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, έχουν δοθεί πλέον στην κυκλοφορία η λεωφόρος Δημοκρατίας, η λεωφόρος Λιοσίων, η οδός Αγίου Πολυκάρπου στο Βοτανικό, καθώς και η οδός Διαδόχου Κωνσταντίνου στα Σπάτα, που είχε κλείσει νωρίτερα από το ύψος της οδού δημάρχου Χρ.Μπέκα έως την Κων.Παλαιολόγου.

Επίσης, παραμένουν τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στην Κατεχάκη, στο ύψος του Βύρωνα, αλλά και στην Πειραιώς.

Κλειστός ο σταθμός στο Μέγαρο Μουσικής

Κλειστός είναι ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής», λόγω προβλημάτων που προκάλεσε η νυχτερινή σφοδρή καταιγίδα.

Νωρίτερα, κλειστοί ήταν και οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Πανόρμου», οι οποίοι όμως πλέον λειτουργούν κανονικά.

Δείτε φωτογραφίες από τις καταστροφές:

πηγή


Πηγή: pancreta