Εως τις 4 Ιουλίου, στις 3 το μεσημέρι, οι φάκελοι για τις τηλεοπτικές άδειες - Ειδήσεις Pancreta

Αναλυτικές διευκρινήσεις και οδηγίες για την κατάθεση των φακέλων υποψηφιοτήτων για την συμμετοχή στον διαγωνισμό χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών δίνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τις διευκρινήσεις αυτές, ο ιενδιαφερόμενοι υποψήφιοι «οφείλουν μέχρι τις 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 15.00 να υποβάλλουν στο Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα), ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ, στον οποίον θα περιλαμβάνονται τα αναφερόμενα στην παράγραφο 5.1 (υπό στοιχεία α-δ) του Κεφαλαίου 5 της Προκηρύξεως».

Ο εν λόγω φάκελος θα αναγράφει εξωτερικά και με κεφαλαία γράμματα τα εξής:

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ “…………..” ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΥΡΥΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΗΨΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ (high definition).

«Το κείμενο αυτό», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας, «θα ακολουθείται από τις υπογραφές του νόμιμου εκπροσώπου του υποψηφίου ή άλλου ειδικά εξουσιοδοτημένου προσώπου, οπότε στην τελευταία περίπτωση θα προσκομίζεται ταυτοχρόνως και θα κατατίθεται στο πρωτόκολλο, (οπότε θα γίνεται και σχετική μνεία στο κατωτέρω αναφερόμενο αποδεικτικό),  και η απόφαση του διοικούντος οργάνου του υποψηφίου, με την οποία θα παρέχεται η ειδική εξουσιοδότηση».

Στη συνέχεια, η διαδικασία προβλέπει ότι θα συνέλθει η Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού, ,  παρουσία και των εκπροσώπων των υποψηφίων, προκειμένου, να ανοίξει τους σφραγισμένους  φακέλους συμμετοχής για να διαπιστώσει την ύπαρξη των προαπαιτουμένων, σύμφωνα με την προκήρυξη.


Πηγή: tvxs.gr