Αυξήθηκαν στους 37 οι νεκροί από τον κορονοϊό – Πέντε νέα θύματα - Ειδήσεις Pancreta
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή στην Ελλάδα από τις επιπτώσεις του κορονοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 37. Πρόκειται για έναν 40χρονο με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και τέσσερις ηλικιωμένους, τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 1.061 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε όλη τη χώρα. Δείτε τον χάρτη με τα κρούσματα σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πέντε ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός θυμάτων στη χώρα να αυξηθεί στους 37. Πρόκειται για 40χρονο με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και τέσσερις ηλικιωμένους, τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 62χρονο που κατέληξε στο «Σωτηρία», έναν  64χρονο στο ΑΧΕΠΑ και έναν 71χρονο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ήταν από την Ξάνθη.

Το Σάββατο ο εκπρόσωπος της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα 1061, ενώ 69 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), εκ των οποίων οι 12 είναι γυναίκες. 95 από αυτά διαγνώστηκαν το Σάββατο.

Δείτε τον χάρτη με τα κρούσματα στη χώρα

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr