Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους - Επιδείνωση του καιρού στην Κρήτη - Ειδήσεις Pancreta
ΕUROKINISSI
 
Προβλήματα στις αερομεταφορές έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από τα ξημερώματα στην Κρήτη.

Το πρωί, δύο πτήσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, που ήταν προγραμματισμένες να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», τελικά προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», καθώς η ένταση των ανέμων δεν επέτρεψε την προσέγγιση και προσγείωσή του.

Επίσης, ακόμα μία πτήση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, προσγειώθηκε και εκείνη στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Λίγες ώρες αργότερα, οι ισχυροί άνεμοι «ξήλωσαν» ένα ολόκληρο στέγαστρο επιχείρησης, παρασέρνοντας και καλώδια της ΔΕΗ, ενώ προσγειώθηκε στην μέση του δρόμο, ευτυχώς χωρίς εκείνη την ώρα να περνάει κάποιος.

 
Η εικόνα είναι από την περιοχή της Χερσονήσου
cretalive.gr

Χαλάει ο καιρός

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από σήμερα και τις επόμενες ημέρες αναμένονται να σημειωθούν ακραία καιρικά φαινόμενα στην Περιφέρεια Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη το μεσημέρι, έως και την Παρασκευή για την Περιφέρεια Κρήτης προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι ενώ αναμένεται να σημειωθούν και χιονοπτώσεις στα ορεινά.


Πηγή: efsyn.gr