Παππάς: Κάτω από πέντε οι τηλεοπτικές άδειες (ΒΙΝΤΕΟ) - Ειδήσεις Pancreta

Την εκτίμηση ότι οι νέες τηλεοπτικές άδειες που θα δοθούν θα είναι κάτω από πέντε, έκανε ο Νίκος Παππάς.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι SBC και στο δημοσιογράφο, Βασίλη Ταλαμάγκα, ο υπουργός Επικρατείας υπεύθυνος για τα ΜΜΕ, τόνισε ότι οι τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας που θα δοθούν θα είναι τόσες ώστε να διασφαλιστεί ότι θα διαμορφωθούν βιώσιμα σχήματα.

Ο κ. Παππάς επισήμανε πως την ίδια άποψη έχουν και οι ιδιοκτησίες των ιδιωτικών σταθμών, αφού είναι αποδεδειγμένη πως η διαφημιστική αγορά έχει υποστεί τέτοια πτώση που αυτή η ανάπτυξη του τηλεοπτικού πεδίου καθιστά τα σχήματα μη βιώσιμα.

Για ακόμη μια φορά ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στο τρίγωνο της διαπλοκής.

«Δεν θέλουμε σχήματα τα οποία είναι μη βιώσιμα, τα οποία στηρίζονται σε τραπεζικό δανεισμό, που δημιουργεί τους αδιαφανείς όρους, που διαμορφώνει τις πιέσεις και προς το πολιτικό σύστημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παππάς δεν διέψευσε το σχόλιο του δημοσιογράφου για πέντε άδειες πανελλαδικού επιπέδου, συμφωνώντας πως ενδεχομένως οι άδειες που θα δοθούν σε πανελλαδικό επίπεδο θα είναι κάτω από πέντε.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας, μίλησε για το ασφαλιστικό, την πρώτη αξιολόγηση, τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και το νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη τη χαρακτήρισε ταξική, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως διαμορφώνεται μια εσωτερική γεωγραφία υποστήριξής του με ακροδεξιά μείγματα τα οποία στο «παλμαρέ» τους έχουν τη διατύπωση θέσεων πολύ ακραίων και αντικοινωνικών.


Πηγή: koutipandoras.gr