Προφυλακίστηκε ο 60χρoνος που σκότωσε τον Κατσουλάκη - Ειδήσεις Pancreta

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ο 60χρονος που το μεσημέρι της Κυριακής εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 43χρονο Κ. Κατσουλάκη έξω από το κατάστημά του στο Βαμβακόπουλο Χανίων.

Μάλιστα, μετά από σχετική διαβούλευση των αρμοδίων, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, για λόγους ασφαλείας.

Έξω από το χώρο όπου απολογήθηκε ο 60χρονος, είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος, ζητώντας από τις αρχές να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Μετά το τέλος της απολογίας του, το εξαγριωμένο πλήθος επιχείρησε να τον λιντσάρει κι εμπόδισαν την έξοδό του ενώ αστυνομικοί που τον συνόδευαν αναγκάστηκαν να τον φυγαδεύσουν.

Ο 60χρονος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα την περασμένη Δευτέρα, από όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για σήμερα.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Για το περιστατικό έχει εκδώσει ανακοίνωση η οικογένεια του θύματος, στην οποία τονίζει ότι δεν υπήρχαν κτηματικές διαφορές μεταξύ τους και κάνει λόγο για έναν κατά συρροή εγκληματία.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr