Yποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο Χουδέτσι με ρακές και τραγούδια! (Video) - Ειδήσεις Pancreta

Πλήθος κόσμος υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό σε κλίμα περισσότερο φιλικό, παρά κομματικό, όπως ακριβώς και στο ίδιο κλίμα τον υποδέχτηκε κόσμος νωρίτερα στο χωριό Αγία Βαρβάρα.

Η υποδοχή στον πρωθυπουργό ήταν «ζεστή» με πλήθος κόσμου να τον περιμένει στην πλατεία του χωριού, υπό τους ήχους κρητικής μουσικής. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ασπαστούν τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ γεύτηκε και ρακή. Σε ότι αφορά στο Μουσικό Εργαστήριο αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο του λέγοντας πως  «αποτελεί μια επένδυση στην μουσική και την παράδοση του τόπο».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Ρος Ντέιλι, σημείωσε σε δήλωσή του ότι οι ρατσιστικές αντιλήψεις φέρνουν την καταστροφή, οι διευρυμένες συνεργασίες παράγουν θαύματα!

"Η πρόταση για την υποψηφιότητα μου ήρθε από έναν πολιτικό φορέα που πλησιάζει στην ιδεολογική αναφορά μου. Θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις, από όποια θέση μου ζητηθεί, τον Πολιτισμό, την Παιδεία και το Περιβάλλον"

Ο επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής, Σπύρος Δανέλλης τόνισε ότι:

"Καλούμαστε να αποτρέψουμε την αρπαγή της Ευρώπης από τους εμπόρους του μίσους. Είναι στο χέρι μας να αποτρέψουμε την επέλαση της ακροδεξιάς που επέβαλε η νεοφιλελεύθερη Ευρώπη. Η πιο επικίνδυνη ακροδεξιά είναι αυτή με το κοστούμι. Το μείζον είναι ότι διακυβεύεται ο,τι με πόνο κατακτήθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Κανείς δημοκρατικός προοδευτικός πολίτης δεν έχει το δικαίωμα της αποστασιοποίησης στο κοινωνικό άνοιγμα του πρωθυπουργού"

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr