Απειλές κατά της ζωής τους δέχτηκαν Παπακώστα, Δανέλλης - Ειδήσεις Pancreta

Πληθαίνουν καθημερινά τα απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών, οι οποίοι έχουν ταχθεί υπέρ τη συμφωνίας των Πρεσπών, με πιο πρόσφατα θύματα την Κατερίνα Παπακώστα, τον Κώστα Ζουράρι και τον Σπύρο Δανέλλη.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει δεχθεί φακέλους με φωτογραφίες που απεικονίζουν λιωμένα κεφάλια γυναικών, με την προειδοποίηση ότι θα της συμβεί το ίδιο αν ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας. Η Κ. Παπακώστα έχει στείλει το υλικό στον εισαγγελέα, την ώρα που και ο Κώστας Ζουράρις των ΑΝ.ΕΛΛ., αν και έχει δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία αλλά θα στηρίξει την κυβέρνηση, δέχεται σειρά τηλεφωνημάτων όπου άγνωστοι απειλούν τη ζωή του.

Ο Κ. Ζουράρις έχει ήδη καταθέσει στην Ασφάλεια για τα απειλητικά τηλεφωνήματα.

Την ίδια στιγμή, απειλές για τη ζωή του αλλά και μελών της οικογένειάς του δέχεται κι ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος έχει από καιρό καταστήσει σαφή τη θέση του για υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ δήλωσε πως θα παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Παράλληλα, αφίσες με τους βουλευτές, οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών έχουν γεμίσει περιοχές της Μακεδονίας.

Πάνω στις αφίσες είναι η φωτογραφία του βουλευτή και από κάτω αναγράφεται: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, άνδρας που συνελήφθη στο Παγκράτι, για την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων σε βουλευτές. Ο 62χρονος ισχυρίζεται ότι αποφάσισε να στείλει τα μηνύματα έπειτα από ανάρτηση που είδε στο Twitter, στελέχους της αντιπολίτευσης, το οποίο καλούσε τους πολίτες να στείλουν μηνύματα στους βουλευτές να μην ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr