Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από το «είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε»;

richard-gere-1-600

Όταν ο Ρίτσαρντ Γκιρ βγήκε στους κεντρικούς δρόμους της Νέας Υόρκης σαν άστεγος, για τις ανάγκες της νέας του ταινίας «Time out of mind» κανένας δεν τον παρατήρησε.

ADVERTISEMENT
 

«Βρισκόμουν εκεί για το γύρισμα της πρώτης σκηνής παραπάνω από 40 λεπτά, και κανείς δεν με κοίταξε στα μάτια» είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του για την ταινία. «Αν ήμουν εκεί σαν Ρίτσαρντ Γκιρ, δεν θα είχα παραμείνει στη θέση μου ούτε 30 δευτερόλεπτα από τις αντιδράσεις του κόσμου. Και δεν ήμουν καν βαμμένος σε σημείο που να μην αναγνωρίζομαι» είπε.

Συμπλήρωσε ότι κάποιοι έριξαν ψιλά στο πλαστικό ποτήρι που κρατούσε χωρίς να τον κοιτάξουν. «Νομίζω ότι έβγαλα περίπου 2,5 δολάρια» κατέληξε.

Δηλαδή ένας ηθοποιός του Χόλιγουντ, που βγάζει 15 εκατομμύρια δολάρια σε μια ταινία, έβγαλε 2,50 δολάρια, σαν ένας άστεγος άνθρωπος στο δρόμο, που δεν έχει καν εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό.

richard gere

[πηγή φωτο splash news on line και Unofficial: Richard Gere]

UPDATE: Το γεγονός τελικά είναι hoax. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ όντως υποδύθηκε τον άστεγο αλλά η ανάρτηση στη σελίδα Unofficial: Richard Gear είναι hoax. Εδώ θα διαβάσετε αναλυτικότερα τι έγινε.

Ευχαριστούμε τη Σοφία Νεφέλη για τη διόρθωση.

Παρ’ όλ’ αυτά το «τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις από το «είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε»; » ισχύει όταν άνθρωποι μπορεί να πληρώνονται υπέρογκα ποσά και μάλιστα, καθ’ ειρωνεία, για να υποδυθούν κάποιον που δεν έχει να φάει…


Πηγή: kollectnews