«Μαμά, γύρισα!»: Γαλλική κωμωδία εμπνευσμένη από την οικονομική κρίση - Ειδήσεις Pancreta

Η Stephanie (Alexandra Lamy) είναι μία ακόμη 40χρονη άνεργη που αναζητά αξιοπρεπώς δουλειά στον τομέα της. Όταν, για οικονομικούς λόγους, αναγκάζεται να ζητήσει φιλοξενία από τη μητέρα της (Josiane Balasko) και ενίσχυση από την υπόλοιπη οικογένεια, η ζωή της αρχίζει και παίρνει μια κωμική τροπή.

retour-chez-ma-mere

Η αντίθεση ανάμεσα στη Stephanie που σκέφτεται μόνο τη δουλειά και στη μητέρα της που σκέφτεται μόνο το σεξ, αλλά και η σύγκρουση μεταξύ των υπόλοιπων μελών της οικογένειας κατά τη διάρκεια ενός δείπνου είναι τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία χτίζεται η θεατρικού τύπου κωμωδία «Μαμά γύρισα» (“Retour Chez Ma Mère”)

Και, ενώ για τη χώρα μας η «συγκατοίκηση» με τους γονείς σε μεγάλη ηλικία και τα σχετικά παρατράγουδα που προκαλούνται από την οικονομική κρίση είναι πλέον συνηθισμένα, στην υπόλοιπη Ευρώπη φαίνεται να αποτελούν επαρκές υλικό για να διαφημίσουν την «Κωμωδία της χρονιάς».

Αν είστε σε διάθεση για «ιστορίες καθημερινής τρέλας» χωρίς προβληματισμούς και κυρίως… αν δε φοβάστε μήπως ταυτιστείτε με την κωμικοτραγική κατάσταση της ηρωίδας, τότε αυτή η ταινία είναι για σας!


Πηγή: 3pointmagazine.gr