Έρωτας αλά καταλανικά: Η ταινία που έσπασε τα ταμεία στην Ισπανία (Trailer) - Ειδήσεις Pancreta

Όταν η «σύγκρουση των πολιτισμών» λειτουργεί, μετατρέπεται σε χρυσάφι - κι αυτό δεν είναι αστείο! Η πιο αναμενόμενη Ισπανική κωμωδία της χρονιάς, το ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ (Spanish Affair 2) του Εμίλιο Μαρτίνεθ-Λάθαρο, δικαίωσε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και αναδείχτηκε στην πιο εμπορική ταινία του 2015 στην Ισπανία.

Και όχι μόνο: Πήρε την 8η θέση στο TOP-10 των Ευρωπαϊκών ταινιών για το 2015, με 5,134 εκατομμύρια εισιτήρια κι έγινε έτσι η πιο εμπορική κωμωδία της χρονιάς στην Ευρώπη!

Στο ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ είδαμε τον Ράφα, έναν Ανδαλουσιανό ντυμένο στην τρίχα, να μετακομίζει στη χώρα των Βάσκων για να κερδίσει την αγάπη της Αμάια, της οποίας ο πατέρας, ο Κόλντο, είναι ένας σκληροπυρηνικός Βάσκος. Κερδίζει την καρδιά της, αλλά τα προβλήματά του δεν σταματούν εδώ...

Στο ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ, ο Ράφα και ο Κόλντο πηγαίνουν μαζί στην Καταλονία για να σταματήσουν το γάμο της Αμάια με τον μέχρι-το-κόκκαλο Καταλανό μνηστήρα της, ο οποίος έχει πείσει την ετοιμοθάνατη μητέρα του πως ζούνε σε μια Καταλονία ανεξάρτητη, που δεν είναι πια κομμάτι της Ισπανίας.

Η ρομαντική κωμωδία ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ κυκλοφορεί στις 7 Ιουλίου από τη Weird Wave, με τη στήριξη της Ισπανικής Πρεσβείας και του Ινστιτούτου Θερβάντες.  


Πηγή: koutipandoras.gr