Βαγγέλης Θ.Κακατσάκης: ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - Ειδήσεις Pancreta

ΣΑΒΒΑΤΟ,  20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι. Ν, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΈΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Η Ενορία του Ι. Ν. των Αγίων  Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Χανίων, η Ομάδα Λόγου και Τέχνης ΕΥ-πλους και το 11ο Δημ. Σχ. Χανίων, με αφορμή την έναρξη των Αγίων Ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας παρουσιάζουν το Σάββατο 20 Απριλίου στις 7.30 μ. μ. εντός του Ναού τα «Γράμματα της Παναγίας» του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη.

Την εκδήλωση που θα αρχίσει με χαιρετισμούς από τον εφημέριο του Ναού, π. Ιωάννη Μαστοράκη κ.λπ και θα κλείσει ο Συγγραφέας, θα   συντονίζει  ο δάσκαλος Γιώργος Κανδαράκης.

Τα γράμματα θα διαβάσουν: Μ. Δευτέρα η δασκάλα Ελένη Βορεινάκη , Μ. Τρίτη η δασκάλα Σοφία Κοκολογιάννη, Μ. Τετάρτη η συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Αθηνά Ντούλια, Μ. Πέμπτη η κοινωνική λειτουργός Αριστέα Σποντιδάκη, Μ. Παρασκευή η δασκάλα Δήμητρα Νικητοπούλου και Μ. Σάββατο η διεθύντρια του 11ου Δημ. Σχ. Χανίων  - δασκάλα Μαρία Κληματσάκη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει Χορωδία Ιεροψαλτών με ύμνους από τη Μεγάλη Εβδομάδα.. 

Σημείωση: Tο βιβλίο «Τα γράμματα της Παναγίας» (Έκδοσις Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ) διατίθεται από το βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης (Κίσαμος)  και το βιβλιοπωλείο ΠΕΤΡΑΚΗ (Χανιά) υπέρ του Αννουσακίου Ιδρύματος.


Πηγή: pancreta.gr